Landelijke Bedrijvengids
Auto

Dacia lease

Bedrijfswagen leasen

De Dacia is voor velen misschin een wat onbekend merk. Dat valt vrij eenvoudig te verklaren: de fabrikant komt namelijk uit Roemenie zodat tot de val van het ijzeren gordijn de auto’s sowieso niet op de West-Europese wegen te vinden waren. Inmiddels is Dacia aan een forse inhaalslag bezig die vooral gestalte kreeg toen Dacia in 1999 volledig eigendom werd van het Franse merk Renault. De auto’s die tegenwoordig onder de naam Dacia op de markt komen lijken in niets meer op de modellen die in het Oostblok reden toen de muur nog stond.

U leaset een Dacia bij Autoleasecentrale
Autoleasecentrale erkent hoe sterk dit merk in de afgelopen periode is geworden en biedt u dan ook graag een Dacia lease aan. Wilt u een Dacia leasen dan kunt u bij ons kiezen uit zes verschillende modellen. Wilt u meer infromatie of bent u benieuwd naar onze offerte? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Daica Logan
De Dacia Logan is een auto uit de Compaacte Car klasse. De tweede generatie van dit model kwam in 2012 op de markt en is verkijgbaar in diverse varianten. Zowel een vijfdeurs Stationwagon als een vierdeurs Sedan worden momenteel verkocht. Is de Dacia LOgan iets voor u? de leaseprijs is vanaf 270 euro.

Dacia Sandero
Als u geintresseerd bent in een hatchback van Dacia zal u de Dacia Sandero moeten leasen. Dit model is namelijk de enige hatchback die door het Roemeense bedrijf op de markt is gebracht. In 2008 werd deze auto welkom geheten op de autobeurzen en in 2012 kwam de twedde generatie uit. U kunt bij de Dacia Sandero kiezen uit verschillende motoren, maar een ding hebben ze allemaal gemeen: een handgeschakelde vijfversnellingsbak zorgt voor de overbrenging. Een Dacia Sandero op Ipg behoort inmiddels tot de mogelijkheden. Leaseprijs vanaf 250 euro.

 

Voor meer info : http://www.autoleasecentrale.nl