De nieuwste innovatie op het gebied van security en espionage

Bent u op zoek, voor welke reden dan ook naar een kleine spy camera om op een verborgen wijze beelden op te nemen? Kijk dan niet verder, wij hebben het meest kwalitatieve en uitgebreide assortiment op het gebied van de zogeheten spy camera. U neemt moeiteloos en uiterst discreet beeld en geluid op met onze innovatieve en uiterst James Bond waardige assortiment van spy camera’s. Met de allerhoogste kwaliteit in beeld en geluid, verborgen in de meest achter de hand liggende objecten kunt u op de meest subtiele wijze beginnen aan uw carrière in espionage. 

Spy camera HD

Al onze spy cameras filmen in 4K, wat het meest voorkomende en meest toegankelijke hoge resolutie kwaliteit is die er op dit moment is. Dit is een uitstekende beeldkwaliteit, vergelijkbaar met de nieuwste voorbeelden van kwalitatieve cinema. Ook nemen onze spy camera’s met hun uiterst gevoelige microfoon, in high definition geluid op waar u zeker van onder de indruk zult zijn. U neemt moeiteloos audio en video met de spy camera op die kwalitatief vergelijkbaar is met een normale handheld camera, u hoeft dus zeker niet bang te zijn voor het verlies van kwaliteit. U kunt gerust een micro-SD, wellicht vergelijkbaar met de geheugenkaart die u gebruikt voor uw android toestel in onze spy camera’s gebruiken. Denkt u hier wel aan de generatie van de betreffende SD kaart aangezien niet alle SD kaarten de overdracht van grote data bestanden aan kunnen. 

De beste prijs

Bij ons vindt u het grootste assortiment van spy cameras voor de kleinste prijs. Omdat wij vinden dat espionage voor iedereen toegankelijk moet zijn, doen wij ons best om u een zo eerlijk mogelijke prijs te bieden in verhouding tot de beste kwaliteit. Neemt u gerust een kijkje of neem contact op met ons voor overige vragen!