Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Badkamertrend Japandi

Ben je ook zo weg van Scandinavische vormgeving en kleurgebruik? Die rust, eenvoud en dat design zijn ideaal voor een ontspannende ruimte, zoals de badkamer. Japanse ontwerpen zijn eveneens stijlvol en minimalistisch, maar net even anders. Combineer je deze stijlen, dan krijg je eenvoudige schoonheid in het kwadraat: lichtheid, soberheid en een warm gevoel.

 

Japans en Scandinavisch design in één

Japandi is een combinatie van Japans en Scandinavisch design. Deze badkamertrend, vol licht en vriendelijkheid, is een verfrissend antwoord op de koele, donkere trends van de afgelopen jaren. Wil je een minimalistische badkamer met een wellness look, dan zit je met Japandi zeker goed.

Ona belichaamt eenvoud met oog voor detail en toekomstgericht design. Past Roca Ona bij jouw stijl? Neem contact op met onze badkamermeesters voor advies.

 

Lichte kleuren en natuurlijke materialen Lichte en neutrale kleuren, zoals warme witten, betontinten, hout en natuursteen, zijn kenmerkend voor deze stijl. Perfect voor een witte, lichte, beige of natuurlijke badkamer. Greige is ook weer terug. Deze trend vertegenwoordigt het beste uit de natuur, zowel qua kleur als materiaal.

 

Hout en geometrie

Hout kan op verschillende manieren terugkomen, zoals in hoogwaardige afwerkingen van badkamermeubels of grafisch verwerkt in houten latjes tegen de wand voor meer diepte. Houten latjes, in diverse patronen, refereren aan Japanse kamerschermen en Scandinavische sauna’s, en geven een subtiel ritme aan je badkamer.

 

Subtiele vormen en vloeiende lijnen

Japandi-vormen zijn subtiel, met vloeiende lijnen en dun materiaal, elegant en rustig. Accessoires in geometrische vormen zorgen voor contrast. Lampen met structuur, reliëf, ribbels of strepen completeren het geheel. De AXOR One kranenserie staat voor eenvoud en combineert elegant lijnenspel met de nieuwste technieken.

https://www.baderie.nl/trends/badkamertrend-japandi